DIT IS VLISSINGEN!

Bruisend en uitbundig waar het gaat om festivals en vele activieteiten in ieder seizoen. Uniek vanwege een 2 kilometerlange promenade aan de Boulevard op het zuiden met het strand in de stad. Historisch met een bijzonder maritiem verleden dat begon met Michiel de Ruyter en een heden waar nergens ter wereld de schepen zo dicht langs de kade varen.

Zowel aan de boulevard als in de voormalige haven -(nu het Bellamypark) en de oude binnenstad rondom de st. Jacobskerk vindt u gezellige bars, restaurants en lunchrooms.

Naast het bekende Zeeuws Maritiem Museum (MuZEEum) kunt u een bezoek brengen aan de onlangs gerestaureerde herbestemmingen van de voormalige Scheldewerf: in de oude Machinefabrieken worden panorama's van Walcheren tentoongesteld, in het Dok van Perry ligt het Marineschip de Mercuur. Maar ook bekend zijn het Arsenaal met diverse piratenattracties voor kinderen en reptielenzoo Iguana.

Vlissingen eindigt in de duinen en aan de Walcherse kust is het fantastisch wandelen door de duinen of langs de strandtenten richting Dishoek, Valkenisse en Zoutelande.

Aan Hooger Wal
Walstraat 20
Vlissingen
0031 624668136
0031 654792503

> zeer ruim en stijlvol
> luxe keuken met alle apparatuur
> groot balkon
> uiteraard WIFI
> zeer ruime slaapkamers (2)
> zeer ruime badkamer
> 2 toiletten
> houten vloeren
> wasmachine
> centraal gelegen
> inclusief onbeperkt parkeren
> restaurant en winkels op loopafstand
> boulevard en strand op loopafstand